Bubenická školička PALIČKA ve VAŠÍ ŠKOLE

BUBNOVÁNÍ V MATEŘSKÝCH A ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH V RÁMCI VÝCHOVNÉHO PROGRAMU

st2.depositphotos.com/1288156/49269/v/380/depositp...

Rádi bychom Vám představili BUBENICKOU ŠKOLIČKU PALIČKA  a nabídli možnost jednorázových bubenických workshopů pro děti v rámci VÝCHOVNÉHO PROGRAMU ve Vaší škole.

Jmenuji se Jan Vozáry, jsem muzikant a hudební producent, bubeník s dlouholetou praxí v jazzových, bluesových, rockových a popových kapelách, aktivně hrající ve skupinách OCEÁN a FICTION. Vyučuji základy rytmiky, hru na percussions a bicí nástroje děti i dospělé, jak individuálně, tak v rámci BUBENICKÉ ŠKOLIČKY PALIČKA.

Naše BUBENICKÁ ŠKOLIČKA nabízí zábavný program pro děti, představující fascinující svět rytmu hravou formou skupinového bubnování na bubny a jiné perkusní nástroje v MŠ a ZŠ.  

Vždy se snažíme vést jednotlivé lekce zábavnou formou pro děti a umožnit jim objevit magický svět hudby pomocí bubínků a ostatních percussions. Hudební nadání u dětí ani průprava nejsou podmínkou. Děti se učí rytmickému cítění, které je vhodnou přípravou pro hru na jakýkoliv jiný hudební nástroj. Náš bubenický výchovný program trvá 30 / 45 minut, počet dětí ve skupině dle domluvy.

Pokud Vás program Bubenické školičky PALIČKA zaujal a máte zájem o více informací, prosím kontaktujte nás na uvedený e-mail skolickapalicka@centrum.cz nebo na tel. 777 876 216 – Jan Vozáry / 777 222 676 – Pavla Šeredová.

  • forma skupinového bubnování na bubny a jiné percussions
  • rozvijí rytmus hravou a zábavnou formou, rozvijí motoriku celého těla, odbourává stres, posiluje imunitu, koncentraci u dětí, stmeluje kolektiv
  • podporuje představivost, radost, komunikaci a kreativitu u dětí
  • propojuje levou a pravou hemisféru, probouzí v dětech rytmické a improvizační schopnosti