FIREMNÍ BUBNOVÁNÍ

teambuilding drumming session / odměnou firemní filmový soundtrack

PŘENESETE SE DUCHEM DO NAHRÁVACÍHO STUDIA, KDE SPOLEČNÝMI SILAMI VYTVOŘÍTE FILMOVÝ SOUNDTRACK

Nabízíme nevšední zážitek vašim zaměstnancům, zákazníkům, firemním partnerům i kolegům formou společného skupinového bubnování a hraní na nejrůznější perkusní nástroje, během kterého se společně přeneseme duchem do nahrávacího studia, kde vytvoříme filmový soundtrack, který bude odrazem práce celého týmu při této session.

Firemní bubnování je ideální aktivita jako součást teambuildingového programu, jelikož pomáhá navodit správnou atmosféru. Jeden rytmus, jedna energie, jedinečný společný zážitek. Každá firma nebo pracovní tým má určitý rytmus práce, rychlost a zejména energii, kterou všichni cítí, vnímají a navzájem si předávají.

Skupinové bubnování je nejstarší formou rozvoje týmové spolupráce. Vzniklo už v době Mezopotámie, kde při setkáních bubny sloužily společnému zážitku, především rozvíjení schopnosti naslouchat, stmelit kolektiv, uvolnit napětí, vzájemně se podporovat.

Buben je nejstarším nástrojem lidské komunikace, mnoha výzkumy jsou dokázány i jeho zdravotní účinky. Mezi hlavní výhody patří synchronizace pravé a levé mozkové hemisféry, vyplavení endorfinů, posílení imunitního systému a uvolnění nahromaděného napětí v organismu. Jedná se o spontánní vyjádření jedince ve spolupráci s ostatními, jde především o formu komunikace ve skupině.

Půjdete do toho s námi? Odměnou Vám bude společný filmový soundtrack, který si sami vytvoříte.

Tímto společným hudebním zážitkem vás provede muzikant a hudební producent

JAN VOZÁRY, bubeník s dlouholetou praxí v jazzových, bluesových, rockových a popových kapelách, aktivně hrající ve skupinách OCEÁN, FICTION a vlastních hudebních projektech a působící v různých nahrávacích studiích.

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

https://www.mcjordan.cz/wp-content/uploads/2022/09/DRUMS_AND_PERCUSSIONS_teambuilding-drumming-session.pdf

My se těšíme na vás 🙂

Tým mcJORDÁN / www.mcjordan.cz

Více info na tel.: 777 876 216 / 777 222 676 nebo e-mail: mcjordan@centrum.cz